maszynka do mielenia mięsa Ma-Ga TC12
W zestawie z sitkiem 4.5mm, 6mm lub 8mm lub przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego idealny do mielenia mięsa surowego gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej wyposażony w ...
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
maszynka do mielenia mięsa Ma-Ga TC22
W zestawie z sitkiem 4.5mm, 6mm lub 8mm. Przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego idealny do mielenia mięsa surowego gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej wyposażony w ...
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
maszynka do mielenia mięsa TS 12 Fama
Rewelacyjna cena: tylko 1550,00 zł netto. Prawdziwa okazja !!! TS 12 Wykonane z cast iron. Doskonale nadaje się do sklepu mięsnego, domu, hoteli, restauracji, piekarni, pizzerii.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
„WILK” do mięsa - model WM12/praca ciągła/
Wilk” do mięsa WM12 to profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa. Maszyna została wykonana z wielką starannością w zakresie utrzymania czystości. Maszyna posiada polerowaną obudowę o regularnych kształtach co sprawia, że jest jest bardzo łatwa w czyszczeniu. Zastosowano w niej rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej smarem półpłynnym co sprawiło dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas. Konstrukcja „Wilka” pozwala również wykorzystywać go do pracy ciągłej. W zakresie bezpieczeństwa i higieny wilki do mięsa WM 12 spełnia standardy CE.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
„WILK” do mięsa - model WM22 / praca ciągła /
Wilk” do mięsa WM22 to profesjonalna maszyna do rozdrabniania mięsa. Została ona przygotowana z najwyższą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zastosowano w niej polerowaną obudowę o regularnych kształtach która sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu. W maszynie tej zastosowano rozwiązanie techniczne napędu w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej smarem półpłynnym co daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas. Konstrukcja „Wilka” pozwala również wykorzystywać go do pracy ciągłe. Maszyna spełnia standardy CE W zakresie bezpieczeństwa i higieny Wilk WM 22 spełnia standardy norm CE
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
sitko do wilka TC12
Sitko do Wilka TC12 w rozmiarach: 3mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
sitko do wilka TC22
Sitko do Wilka TC12 w rozmiarach: 3mm, 4.5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
wilk do mięsa Ma-Ga WM12 do pracy ciągłej
• przeznaczony do pracy ciągłej • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, super marketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego • nowoczesna konstrukcja i zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym zapewnia wysoką jakość, niezawodność, wygodną obsługę, łatwość utrzymania w czystości oraz bezpieczeństwo użytkowania • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej • niezawodny napęd w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas • dostosowany do współpracy z modułami kotleciarki „Ma-Ga” co umożliwia uniwersalne wykorzystanie zarówno jako maszyny do mielenia mięsa jak i kotleciark • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm • wydajność do 150 kg/h
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin